Kommande läger och hajker

Utöver gemensamma kårhajker och läger arrangerar varje avdelning egna övernattningar och hajker under terminens gång. Under respektive avdelning finner du aktuella terminsprogram.

I slutet av maj, helgen 29-31 maj arrangeras den årliga Kårhajken på Ytterbyö.  En unik kårhajk där kårens alla avdelningar umgås tillsammans. Från de minsta bäverscouterna till kårens utmanare. Detta är en fin möjlighet för de scouter som ska flytta upp en avdelning, att bättre lära känna sina nya avdelningskompisar och ledare.

Sommarens kårläger blir Södertörns Distriktsläger – Destination 2020. Lägret pågår 1-8 augusti och kommer hållas vid Näs by i Grödinge, utanför Södertälje. Årets tema är Jorden runt och scouterna kommer att få besöka flera platser och länder på ett klimatsmart och annorlunda sätt.

Mer information och hur du anmäler dig själv eller ditt barn som är scout, finner du på respektive sida.